Perusta tulevaisuutesi Petäjävedelle

Etsitkö itsellesi, perheellesi tai yrityksellesi uutta kotia, jonne juurtua? Tervetuloa Petäjävedelle. Petäjävesi on vanhan kirkon maailmanperintökohteestaan tunnettu 3700 asukkaan maaseutukunta Jyväskylän tuntumassa. Meiltä löytyy monipuolisia tontteja, turvallinen ympäristö, laadukkaat palvelut, pienet ryhmäkoot ja aitoa maalaistunnelmaa alle puolen tunnin päässä kaupungista.

Millainen paikka Petäjävesi on?

1. Olemme rohkeita

Meille rohkeus tarkoittaa halua nähdä, valmiutta tehdä ja uskallusta olla avoin uudelle, samalla olemassa olevasta hyvästä välittäen. Teemme yhteistyötä rohkeasti yli kuntarajojen.

2. Hyvinvoiva kunta Keski-Suomessa

Petäjävesi on viihtyisä hyvinvointikunta loistavalla sijainnilla keskellä kauneinta Suomea. Tarjoamme aitoa maaseutuasumista Jyvässeudulla kaupunkien tuntumassa. Tuotamme monipuolisia ja perheystävällisiä palveluja kaikenikäisille kuntalaisille. Menestystekijöitämme ovat laadukas varhaiskasvatus ja perusopetus, vetovoimainen lukio, houkuttelevat asuinalueet sekä monipuoliset vapaa-ajan mahdollisuudet.

3. Yrittäjät ja yhteisöt ovat kumppaneitamme

Kuntalaisten hyvinvointi ja kunnan elinvoima rakentuvat työlle. Monipuolinen yritys- ja järjestötoiminta on kunnan kivijalka. Hyvät logistiset ja tietotekniset yhteydet sekä ketterä ja palvelualtis kuntaorganisaatiomme ovat menestystekijöitä, jotka palvelevat niin aloittavia kuin jo olemassa olevia yrityksiä ja yhteisöjä.

4. Petäjävesi näkyy ja kuuluu

Aktiivinen kulttuurielämä, maailmanluokan historia sekä puhdas luonto rikastuttavat niin vierailijaa kuin meillä asuvaa.

Me täällä Petäjävedellä tuotamme monipuolisia palveluja niin kuntalaisille, kesäasukkaille, yrittäjille kuin myös satunnaisille vieraille. Kunnan ja paikallisten yrittäjien palvelut ovat hyvässä kunnossa ja niiden kehittämiseen panostetaan jatkuvasti lisää.

Tonttitarjontaa meiltä löytyy niin asumiseen kuin yrittämiseen. Esimerkiksi Olkkolan, Kaksosen ja Halkokankaan asuinalueilta löytyy monipuolisia ja edullisia tontteja oman kodin rakentajalle. Yrittäjien tarpeisiin vastataan rakenteilla olevilla Palvalahden ja Rautakylän yritysalueilla, jotka tarjoavat loistavat puitteet hyvällä sijainnilla.

Matkailijalle meillä on tarjota maailmanperintöä ja luonnontaikaa. Kannustan kaikkia lähtemään aistimaan vanhan kirkon tunnelmaa, patikoimaan Tampin kierrokselle, ihastelemaan Karhunahtaan maisemia, frisbeegolfaamaan Kettulanvuoreen tai laineiden kannateltavaksi Wanhan witosen melontareitille.

Tervetuloa tutustumaan, asumaan ja kehittämään yhdessä Petäjävedestä entistä upeampaa kotikuntaa. Suhtaudumme tulevaisuuteen positiivisesti ja vastaamme asukkaiden tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Kunnanjohtajan toimiston ovi on aina auki kuntalaisia varten. Ota rohkeasti yhteyttä.

Lisätietoja Petäjävedestä voi tiedustella kunnanjohtajalta: Mikko Latvalalta, mikko.latvala@petajavesi.fi, 040 190 6904